Det kan fortsatt skje en del utskiftninger i garderoben på Camp Nou denne sommeren.

Lucas Digne

Ut av ingenting dukket ryktet om en signering av franskmannen opp for et par dager siden. Nå skal spilleren ifølge franske medier være nær en avtale med Barcelona. Lucas Digne er 22 år gammel og er forventet å bli en backup for Jordi Alba. Venstrebacken vil koste mellom 12-16 millioner euro skal vi tro ryktene. PSG skal være villige til å selge spilleren, som var på lån i Roma forrige sesong.

Adriano

Med Lucas Digne inn betyr det enden på visen for Adriano. Brasilianeren vil da enten signere for Lazio eller returnere til Brasil. Barcelona krever en og en halv million euro for spilleren.

Claudio Bravo

Sport skriver at Barcelona mener at Marc-André ter Stegen blir førstekeeper kommende sesong, og at Barca er villige til å lytte til bud på Claudio Bravo. Etter nok et strålende Copa America, er Bravo på ønskelisten til Manchester City. Barcelona krever om lag 20 millioner euro for 33-åringen, og Pep Guardiola skal være villig til å gjøre chileneren til klubbens førstevalg mellom stengene. Som Sport melder så er ter Stegen ikke til salgs, og har en utkjøpsklausul på 85 millioner euro.

Jonas Hector

Tyskeren er en annen venstreback som er på listen til katalanerne. Hector imponerte stort under EM nylig, og spiller for Köln. Spilleren er verdsatt til om lag 18 millioner euro, men er også ønsket av flere Premier League-klubber.

Arda Turan

Tyrkeren var en gedigen flopp i sin første sesong, men har uttalt at han ønsker å vise hva han er god for den kommende. Likevel kan tyrkeren forsvinne fra klubben i sommer, hvis det rette budet tikker inn på kontoret på Camp Nou. Juventus og Chelsea er blant de interesserte. Barcelona skal visstnok kreve rundt 30 millioner euro for tyrkeren. Arsenal, Galatasaray og Fenerbahce skal også være interessert i spilleren.

Thomas Vermaelen

West Ham er en av klubbene som er interessert i den belgiske stopperen. Vermaelen har kun spilt 21 kamper fordelt på sine to sesonger i klubben. Ifølge Sport så skal stopperen ha fortalt Barcelona at han er villig til å flytte på seg i sommer. Roma skal ha fått avslått et bud på belgeren. Barcelona krever minst 12 millioner euro for spilleren.

Cristian Tello

Spilleren er ikke en del av fremtidsplanene til Barcelona, og skal være ønsket av Fiorentina. Der spilte vingen på lån forrige sesong, og Tello har selv sagt at han ønsker å fortsette i klubben. Barcelona ønsker åtte millioner euro for kantspilleren. Liverpool og Swansea skal også være interesserte.

Diego Alves

Valencia-keeperen er ønsket inn stadionportene på Camp Nou, hvis Claudio Bravo skulle forlate klubben. Luis Enrique er fast bestemt på at han ønsker at alle posisjoner skal være godt dekket.

Lucas Perez

Deportivo-angriperen skal være ønsket som en backup til MSN, men skal koste om lag 20 millioner euro. Kevin Gameiro blir for dyr for Barcelona, og prisen på Perez skal visstnok også ha skremt Barcelona noe. Marca skriver at Barcelona må agere kjapt hvis de skal sikre seg spilleren, da Sevilla og Villarreal også ønsker seg angriperen.