Barcelona jakter på nytt stortalent i Brasil
Nittenåringen fra Brasil er det siste stjerneskuddet skal vi tro ryktene. En målscorer som er god teknisk og kan spille på kanten. Han imponerer for Palmeiras for øyeblikket og hans fremgang har fanget interessen til flere europeiske storklubber.

Barcelona med i løpet

Juventus har allerede opprettet kontakt med spilleren. Det ryktes at prisen for Jesus vil være på rundt 20 millioner euro, men den summen kan fort drives høyere opp hvis konkurransen spisser seg til. Ved den forrige kontraktsforlengelsen ble det inkludert en klausul som ga fem av de største klubbene i Europa, Barcelona, Real Madrid, Bayern München, Manchester United og PSG, en prislapp på kun 24 millioner euro. Alle andre må bla opp 40 millioner.
Som med alle unge brasilianske spillere, er rettighetene til spilleren fordelt på flere parter. 55% tilhører agenter i Brasil, 15% tilhører spilleren selv og 30% tilhører Palmeiras. Agentene hans skal være veldig interesserte i å gjøre en avtale denne sommeren, spesielt siden han skal spille OL i august. Palmeiras har allerede signert Roger Guedes, en annen nittenåring, til å erstatte han.