Den spanske sportsavisen Sport melder i dag at forsvarsduoen er klare for en overgang til Italia.

– Alves-overgangen offentliggjøres neste uke

Dani Alves skal ha fullført forhandlingene med Juventus om de personlige betingelsene. Ifølge Sport er alt klart for at høyrebacken forlater Barça til fordel for en treårskontrakt med de nykronede Serie A-mesterne.
Sport melder at overgangen vil bli offentliggjort i neste uke. Angivelig skal Alves ha fremforhandlet en klausul ved forrige kontraktsforlengelse, som tillater ham å forlate klubben uten omkostninger dersom en overgang fullføres innen 5. juni.
33-åringen er i utgangspunktet kontraktsforpliktet til Barça frem til 30. juni 2017.

– En skandale å la Alves gå gratis, skriver Sport videre, med henvisning til at Barça har aksepert den påståtte klausulen under forrige forhandling.

Mascherano kan slå følge

Javier Mascherano skal også være på vei til Serie A, om man skal tro ryktene fra Spania. Argentineren skal allerede ha blitt enig med Juventus om sine personlige betingelser i en treårskontrakt, men i denne overgangen gjenstår fortsatt forhandlingene mellom Barça og Juventus.
Ifølge kilder som Sport har vært i kontakt med, er Barça innstilte på å beholde Mascherano i stallen for den kommende sesongen. Angivelig skal Mascherano være fristet til å prøve nye utfordringer, i tillegg til at midtstopperen skal ha blitt tilbudt vesentlig bedre vilkår i den italienske storklubben.

Paulo Dybala til Barça?

Disse spekulasjonenen setter også fart i ryktene om at Paulo Dybala skal være på vei den motsatte retningen — fra Juventus til Barça. Den 22 år gamle argentinske angriperen vil i så fall være et etterlengtet tilskudd til Luis Enriques begrensede angrepsalternativer.