Cupfinalen i Madrid står for tur og Barcelona vil gjerne ta tittelen på nytt.
Dette blir tredje sesong på rad med Barcelona i en spansk cupfinale. Etter å ha tapt på hjerteknusende vis mot Real Madrid i Tatas sesong, har katalanerne opplevd my suksess i turneringen. Forrige finale ble vunnet på Camp Nou og med årets mål av Lionel Messi i tillegg.

Dobbelen er innen rekkevidde.

Det ble en tidlig exit i Champions Leage denne sesongen, men Barcelona har fortsatt muligheten til å vinne to pokaler i år. Det samme gjelder for motstanderlaget. Sevilla vant sin tredje strake Europa League-tittel tidligere i uken og er absolutt ikke et lag man tar lett for seg. Når Barcelona var på sitt ypperste denne sesongen, var det Sevilla som var en av lagene som klarte å holde seg over vannet og overleve mot MSN og resten.
Sevilla har dog en noe tvilsom statistikk borte denne sesongen og laget fra Andalucía er definitivt sterkest på hjemmebane. Det betyr fint lite ettersom Unai Emery er en mester i finaler og vil uten tvil gi Luis Enrique noe å tenke på. Barcelona er uansett favoritter i oppgjøret med sin lengre hviletid og høyere toppnivå.
Hva? – Copa del Rey
Hvem? – Sevilla FC — FC Barcelona
Hvor? – Vicente Calderón, Madrid.
Når? – Søndag 22.05 kl: 21.30
TV: MAX
Nett: DPLAY