Det startet ganske nervøst, men alt i alt en god kamp av katalanerne. 3-0 ble sluttresultatet og Barcelona er ligamestere for sjette gang på åtte sesonger.
Ter Stegen 6: Har lite å gjøre, men plukker det som kommer av innlegg i første omgang. Har en fin redning etter hvilen, og forhindrer Granada å score. Ellers en svært rolig kamp for tyskeren.
Alba 7: God til å bryte Granadas spill høyt i banen. Etter 20 minutter kombinerer Alba fint med Neymar og blir spilt i gjennom der han finner Suarez som scorer på åpent mål. Ellers god kontroll defensivt i første omgang. Spiller litt tryggere i andre omgang, og er ikke like synlig.
Pique 7: Nær ved å gi Barca ledelsen på en corner i starten av første omgang. Mye involvert i starten. Blir mindre synlig offensivt, og har ellers full kontroll i forsvar. Helt grei gjennomkjøring av stopperkjempen.
Mascherano 7: Full kontroll med sin makker, Pique. Spiller på det sikre. Får seg en skade i låret etter rundt 20 minutter, men vil ikke byttes ut. Superb langpasning til Alves før 2-0 målet. Spiller slik han alltid gjør, og må til slutt av med en skade etter pause.
Alves 7: God kontroll defensivt. Ikke så delaktig offensivt. Meget godt løp på Barcas andre mål, og skyter ballen inn i feltet hvor Suarez header kontant i mål. En god kamp av Alves hvor han har full kontroll i de fleste situasjoner.
Rakitic 7: God corner som kunne gitt Barca 1-0. Jobber intenst og er også mye med offensivt. Balanserer midtbanen fint med Busquets. Løper mye og gjennomfører en god kamp, før han byttes ut for Arda Turan.
Busquets 7: Ikke helt seg selv i starten, og pådrar seg gult kort tidlig. Hever seg etter hvert og bryter spillet på sedvanlig vis ved flere anledninger. Har siden full kontroll på midtbanen.
Iniesta 8: Spiller på det sikre i starten. Leter etter de gode pasningene, men får ikke alltid hjelp av sine lagkamerater. Ellers veldig god i pasningsspillet og danser til tider med ballen i beina. Briljerer mer og mer etter pause. Sterk kamp.
Messi 8: God i starten. Lekre pasninger og kroppsfinter. Ikke like synlig som vanlig, men er likevel med i de fleste situasjoner. Har en fot med i omtrent alle Barca-angrep. Messi med en nok en magisk gjennombruddspasning som finner Neymar, som igjen finner Suarez.
Suarez 9 (Banens beste): Setter 1-0 etter nydelig spill mellom Alba og Neymar. Toppscoreren er også på rett plass og header ballen kontant i nettet i det 38 minutt. Det gir katalanerne 2-0. Hattrick-helt etter vakkert spill mellom MSN. Scorer på åpent mål. Er dødelig foran mål og avslutter sesongen med 40 ligamål og 17 målgivende. Best på begge statistikker.
Neymar 8: Frisk innledningsvis. Mye med i spillet. Blir grisetaklet et par ganger i første omgang. Burde scoret etter et kvarter av andre omgang. Spiller ellers en god kamp. Får på tampen en fin gjennomstikker av Messi, men velger å spille til Suarez i stedet for å skyte selv. Uselvisk og meget bra av brasilianeren.
Mathieu 6: Kommer inn for en skadet Mascherano og får spille de siste 15 minuttene. Har full kontroll defensivt.
Turan: Blir byttet inn for Rakitic ti minutter før slutt, men er usynlig den tiden han spiller.
Sergi Roberto: Får kun få minutter, og får ikke vist seg noe frem.