Det ble seier og smak av gull denne lørdagen!
Å vinne var alt som var godt nok idag. Barcelona presset høyt fra start. Neymar får tidlig et soloraid som endte i at han blir tråkket på, med klart ubehag i ettertid. Han ble liggende og Barcelona fikk frispark. Endel harde taklinger, som ofte skjer når det er utrolig mye på spill.
Etter 22 ganske nervepirrende minutter kommer det første målet til Barcelona. Det var rapportert at Real Madrid hadde tatt ledelsen og la på første plass i la liga, men med Suárez sitt mål var det tilbake til tronen. Alba spilte vegg med Neymar, for Neymar får ballen tilbake. Brassen er årvåken og ser en helt åpen Luis Suárez som setter ballen lett i mål. Uten altfor mye action etter 0-1 målet, blir det fart på sakene. Etter 38 spilte minutter setter ingen andre enn vår nummer ni inn dagens andre mål. Det gjør han etter godt forarbeid fra Dani Alves.

Spikeren i kista

Det blir mye trilling av ball i starten av andre omgang. Barcelona får et frispark i god posisjon, men Granadas keeper har god kontroll på Messis skudd. Granada kommer til en god sjanse, men Ter Stegen er der fullt utstrakt og redder ballen. Rett etter kommer Neymar til en god sjanse, som burde være sikker, men det ble ikke mål. Det blir delt ut endel gule kort. Også til en Granada-spiller for å ha «skallet ned» Neymar etter at brassen rundlurte han med ballen rett før.
Det blir en skade på Mascherano etter over 70 spilte minutter. Dermed blir Mathieu byttet innpå. Etter 86 spilte minutter kan endelig Barcelona puste skikkelig ut. Messi sender ballen til Neymar, som sammen med sin makker, Suárez er to mot en. Neymar er i god posisjon til å skyte selv, men sender ballen til Luis Suárez som enkelt setter sitt tredje for dagen, og 40 for la liga sesongen. Slikt blir det gull av. Kampen ender 0-3 og gullet for sesongen 2015/2016 ender i Barcelona.