Her er spillervurderingene etter kampens kveld mot Deportivo.
Det ble en heidundrenes kamp av Luis Suárez spesielt. Han var en av de som presterte som aller best i kveld. Vi så et tegn til gammel form hos Barcelona, nå spørs det om laget virkelig kan finne tilbake til vinnerformen med under fem kamper igjen.
Bravo: 6 Våken når han må og er godt plassert på de mulighetene Deportivo kommer til. Holder 0-en for en gangs skyld.
Alves: 4 Aktiv på høyresiden, men kommer ikke helt til med innleggene sine og skaper ikke noe veldig offensivt.
Mascherano: 6 Spiller godt i midtforsvar. Lar ingenting komme forbi seg og er en av kampens beste spillere i førsteomgangen. Leverer en litt roligere kamp etter pause.
Bartra: 7 Til tross for å ikke ha startet en Liga-kamp siden 25. oktober, viser unge Bartra seg fra en god side. Avverger mange kontringer og spiller en flott kamp. Scorer et mål også.
Alba: 5 Relativt anonym i kveld på venstrevingen. Danner ikke noe godt overlapp med Neymar i kveld og går av til fordel for Adriano.
Busquets: 5 Rolig kamp for midtbanespilleren. Synes Deportivo får bryte litt for mye på midten, men Sergio gjør ingen dramatiske feil i kveld.
Rakitic: 5 Kjemper om ballene og bidrar til god kontroll på midtbanen. Scorer et raskt mål på starten av andreomgangen.
Iniesta: 7 Glir elegant forbi de fleste og er aktiv i oppbyggingen til Barcelonas angrep. Leverer en solid kamp på midtbanen.
Messi: 8 Hatt minst fire målgivende eller nesten målgivende I kveld. Bygger opp nesten alt i angrep og strør om seg med pasninger. Får målet sitt etter en Suárez-målgivende.
Neymar: 6 Begynner kampen svakt, får en målgivende og et mål på slutten av kampen. Fjerner fortsatt ikke utallige feilpasninger og misbrukte sjanser.
Suárez: 10 BB Fire mål og tre målgivende i kveld for Suárez. Er på plass til rett tid hele kampen og setter nesten alle sjansene sine.

Inbyttere

Adriano: Gjør ingen store feil etter han kommer på.
Rafinha: Gjør ingen store feil etter han kommer på.
Sergi Roberto: Gjør ingen store feil etter han kommer på.