Barcelona har ikke råd til flere feilskjær om de fortsatt ønsker å vinne La Liga. Første mulige offer på veien er Valencia.

Blir Valencia første slakt på veien?

Tre ligakamper uten seier er fasiten for Luis Enriques disipler. Snur det mot Valencia? Barcelonas ligaledelse over Atletico har blitt kraftig nedjustert de siste ukene. Det skiller nå kun tre poeng etter at Barcelona tapte både mot Real Madrid og Real Sociedad. Etter et surt nederlag for et sterkt Atletico i Champions League er laget nå ekstremt revansjesugent.

Skader og suspensjoner

Hva gjelder Barcelonas lag så er Jeremy Mathieu skadet mot sin tidligere klubb, Arda Turan, som ikke har imponert noen, er suspendert. Rafinha får muligens grønt lys, men vil mest sannsynlig ikke få mange minutter.
I ni av de siste ti kampene på Camp Nou mellom disse to lagene, så har Valencia tapt hele ni ganger. Valencia hadde i tillegg fire ligakamper på rad med tap før Alvaro Negredo sørget for seier over Sevilla sist helg.
La oss se litt på hvem som går glipp av kampen for morgendagens gjester. Joao Cancelo, Jose Gaya, Zakaria Bakkali og Denis Cheryshev vil alle gå glipp av kampen på grunn av skader. Det samme gjelder Pablo Piatti, mens Sofiane Feghouli mest sannsynlig blir å finne i troppen etter en intern suspensjon i klubben.

Tidligere møter

Barcelona har møtt Valencia tre ganger tidligere denne sesongen. Det ble 1-1 på Mestalla i ligaen og i cupen, mens Barca vant hele 7-0 i det første cupmøtet mellom lagene.
Barcelona leder La Liga med 76 poeng etter 24 seire, fire uavgjorte og fire tap. Valencia på sin side er på 14 plass med 37 poeng etter ni seire, ti uavgjorte og 13 tap.
Mulige startoppstillinger:
Barcelona: Bravo; Vidal, Piqué, Mascherano, Alba; Roberto, Busquets, Iniesta; Messi, Suarez, Neymar
Valencia: Alves; Barragan, Mustafi, Abdennour, Siqueira; Parejo, Fuego, Gomes; Feghouli, Alcacer, Mina
Hva? – La Liga
Hvem? – Barcelona – Valencia
Hvor? – Camp Nou, Barcelona
Når? – Søndag 17.04 kl: 20.30
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay