Barca-treneren sa på dagens pressekonferanse at han har lagt Europa-exiten bak seg, og at fokuset fremover er ligaen og cupfinalen.
Men Enrique innrømte at tapet for Atlético var surt. Likevel ser han positivt på ting.

— Vi er nødt til å løfte oss selv opp igjen, og se fremover på det som ligger foran oss. Og det betyr to meget attraktive turneringer som vi fortsatt er med i, sa Luis Enrique til det fremmøtte pressekorpset tidligere lørdag.

Videre ba treneren om fansens støtte.

— Vi må glemme det som har skjedd. Det blir ikke enkelt, men nå trenger vi fansens støtte mer enn noen gang. Det er i tøffe perioder som dette vi trenger dem mest.

Lucho var klar på en ting, og det var at denne kampen forhåpentligvis blir som et vendepunkt.

— Hver sesong er det lag som bytter trener, det må vi bare finne oss i. Valencia har bare hatt to kamper med Ayestaran som kan analysere, men det virker som de er som de har vært hele sesongen. For oss er kampen en mulighet til å snu på den nåværende situasjonen slik at vi forblir på topp.

Videre var det en optimistisk Barca-trener som var i det snakkesalige hjørnet.

— Jeg håper på å vinne trofeer denne sesongen, slik at vi får gitt noe tilbake til supporterne. Barca-supporterne er en intelligent gjeng som aldri ville tilgitt oss for manglende ambisjoner eller holdninger. Men det skal heller aldri skje. Jeg er sikker på at fansen står bak oss. Dette er en tid vi trenger dem som mest, og dette laget slutter aldri å prøve på og bli bedre. Verken på hver trening eller kamp. Vi trenger fansens støtte, og jeg er en optimist. Jeg tror fortsatt vi kommer til å vinne ligaen. Vi vet det kommer til å bli tøft, men ingen har noen gang sagt at det kom til å bli enkelt, sa Luis Enrique.

Til slutt fortalte Lucho at spillerne er helt restituerte og at han nekter å la dårlige opplevelser ødelegge hans ambisjoner. Han fortalte også at han ikke ville byttet dette laget med noe annet. Det er seks ligakamper igjen, og en cupfinale og Lucho sa til slutt at ikke mange lag har kunnet skryte av å vinne serien og cupen to år på rad. Det er målet nå.