[Real Sociedad 1 – 0 FC Bacelona] Igjen ble det tap i Baskerland.
Barcelona brukte ikke lang tid på å begynne kampen. Allerede etter to minutter var Munir fremme med skudd på mål. Dessverre gikk ikke ballen inn, men hjemmelaget var mer heldige. Unggutten Oyarzabal åpnet ballet etter bare fem minutter og kampen ble umiddelbart mye vanskeligere.
Barcelona svarte med å kontrollere kampen til beste evne, men Real Sociedad var flinke til å tvinge frem feil hos bortelaget. Gerard Piqué og Busquets blant spillerne som slo en del feilpasninger, Messi mistet også ballen et par ganger. Rett ved halvtimen spilt kom kampens neste sjanse da Arda Turan traff rett på mål, men målvakten vartet opp med en fantomredning.
Lagene gikk til pause med en 1-0-ledelse til hjemmelaget, men ikke uten forsøk fra Barcelona. Messi, Munir og Turan hadde alle en mulighet til å score.

Etter pause

Real Sociedad åpnet andreomgangen ganske raskt, og Bravo var litt ute på bærtur, men Barcelona klarte å beholde roen og unngå enda et baklengsmål. Iniesta markerer seg bare ti minutter etter innhoppet med et godt skudd på mål for hjemmelaget, men igjen var målvakt Rulli våken for Real Sociedad.
Neymar kom nær en utligning når han plasserte et frispark bare rett utenfor målet etter timen spilt. Barcelona hadde flere gode sjanser i løpet av andreomgangen, men Rulli fortsatte sitt flotte spill og nektet Barcelona utligningen. Messi hadde kanskje den største muligheten til å redde et poeng for Barça med fem minutter igjen av kampen, da han headet ballen retning mål, dessverre rett på keeper.
I tilleggsminuttene var det Iniesta som kom til direkte avslutning på mål, og igjen var det Rulli som var på rett sted til rett tid. Kampen ble blåst av etter 93 spilte minutter og Barcelona står fortsatt uten seier på Anoeta.