Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Real Sociedad.
Til tross for uavgjort og tap i de to siste kampene i La Liga for FC Barcelona, var Luis Enrique bestemt på å forsvare spillerne sine og prestasjonene på dagens pressekonferanse. Barcelonas ligaforsprang har krympet til seks poeng og neste stopp er Anoeta, en notorisk vanskelig bane å spille på.

— Det eneste vi ikke kan gjøre i morgen er å slappe av. Vi må være intense og spillerne vet det. Eusebio har gitt Real Sociedad mye. Måten de spiller på er strukturert og jeg er glad på hans vegne.

Eusebio er tidligere Barcelona B-trener.

Vil ikke bli kjepphøy

Luis Enrique hadde også litt å si om mulighetene for å vinne La Liga, og hvordan det er i Champions League:

– Disse tre poengene vil være en stor hjelp etter å ha gått så mange år uten seier der.
— Det er fortsatt syv kamper igjen. Det hele ser meget jevnt ut. Vi kan ikke bli for kjepphøye før vi matematisk sett har sikret oss seier.
— Det (Champions League) er en annen turnering, men det er mye tøffere fysisk sett å spille i den.

Om Suárez, Munir og Rafinha

— Jeg synes Luis Suárez er en veldig smart fyr. Han kom hit med straffen og visste at alle øyne var rettet mot han. Han gjør det veldig bra, men kan fortsatt forbedre seg på alle områder. Han må bare fortsette å gjøre slik han gjør – fortsette å bruke kroppen og slåss for en hver ball. Jeg elsker han og han er livsviktig for nettopp hva han bringer til laget.

— Rafinha er en veldig allsidig spiller. Han kan spille overalt i angrep og det er en glede å ha han tilbake. Han trenger bare noen minutter for å komme seg tilbake i kampform.
— Munir har modnet mye denne sesongen, både som spiller og som person. Han er klar for enhver mulighet og han er en spiller for fremtiden.