I morgen skal Barcelona møte Real Sociedad på Anoeta, det pleier ikke gå så bra.
Vi må faktisk tilbake til 2007 for å finne sist gang Barcelona vant borte mot Real Sociedad. Siden den gangen har det bare blitt tap eller uavgjort, til og med i sesongene hvor Barcelona dominerte La Liga som mest. Forrige sesongs oppgjør ble på mange måter historisk fordi det var det tapet som virkelig satte fyr på sesongen og førte katalanerne helt til topps i alle turneringer.

Midt på bordet

Real Sociedad ligger foreløpig på en 10. plass i La Liga. På de siste fem kampene har de blåhvite bare vunnet én kamp. Det var en borteseier mot Sevilla den 3. april og kampen kan være den som snur sesongen til Real Sociedad. De er like bevisste på at Barcelona sliter på denne banen og kan bruke dette i tillegg til selvtilliten de fikk mot Sevilla til å ta to seire på rad.
Barcelona tapte siste ligakamp mot Real Madrid, men kom overbevisende tilbake mot Atlético Madrid i Champions League i midtuken. Denne kampen vil bli enda en mulighet til å vise for hele verden at tapet i el clásico bare var et engangstilfelle og ingen i hele verden er mer motivert til å vinne i morgen enn FC Barcelona.
Hva? – La Liga
Hvem? – Real Sociedad – FC Barceona.
Hvor? – Anoeta, San Sebastian.
Når? – Lørdag 09.04 kl. 20:30
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay