En førsteomgang vi helst vil glemme og en andreomgang vi elsket. Her er spillervurderingene etter kveldens kamp mot Atlético Madrid.
Ter Stegen: 6 Blir slått tunell på av Torres, men er fremme med en våken redning bare minutter senere. Ellers lite å gjøre for den unge tyskeren.
Alves: 5 Virker noe frustrert på høyrekanten i kveld. Kommer ikke til så altfor mye i angrep, men hjelper til i forsvar.
Piqué: 5 Solid i midtforsvaret sammen med Mascherano. Blir dog tatt like mye på sengen som sistnevnte på scoringen til Torres, men er trygg på Atléticos dødballer.
Mascherano: 5 Gjør en god jobb i forsvar store deler av kampen. Blir tatt litt på sengen tidlig i kampen, men varter opp med gode redninger i den andre omgangen.
Alba: 6 God på venstrekanten både i angrep og forsvar. Har flere gode innlegg og får assist på det første målet til Suárez.
Busquets: 5 Går av til fordel for Sergi Roberto. Har en grei dag på jobben med å stoppe et par Atlético-kontringer og vinner samt tilbake mange baller.
Rakitic: 4 Dårlig start av kroaten. Gjør mange feilpasninger. Gjør seg ikke så bemerket i denne kampen og går ut for Rafinha.
Iniesta: 5 Ikke så involvert i angrepet som han pleier å være denne sesongen. Bryter seg frem et par ganger og opprettholder kontrollen på midtbanen på helt greit vis. Går av for Arda.
Messi: 6 Gjør fint lite i første omgang og er en av kampens dårligste spillere. Spiller seg bedre inn i andreomgangen og spiller mye bedre. Sulten på mål, men det ble ikke i kveld.
Neymar: 6 Redusert til individuelle forsøk tidlig i kampen og klarer ikke kombinere med Messi eller Suárez. Som resten av laget, hevet Neymar seg betraktelig etter pause og finter ut flere Atlético-spillere.
Suárez: 7BB Har en drøll førsteomgang og får ikke til noe som helst, gjør opp for seg med å score utligningsmålet og takker for seg med neste også. En totalt bipolar prestasjon av mannen fra Salto.

Innbyttere

Rafinha: 5 Kommer inn og gjør ingen feil på midtbanen. Skaper ingen store muligheter, men bidrar godt defensivt.
Sergi Roberto: Klarer ikke å sette preg på kampen.
Arda Turan: Klarer ikke å sette preg på kampen.