Barcelona møter enda et lag fra Madrid. Det er tid for kvartfinale i Champions League.
Erkerival Real Madrid ble dessverre for sterke for Barcelona, og over et halvt kalenderår ubeseiret kom omsider til ende. Det er viktig nå at laget reiser seg igjen da Atlético Madrid venter bak neste sving. Det første oppgjøret i kvartfinalen i Champions League skal spilles, og for Barcelona er det mulighet for revansj. Når Gerardo Martino var manager, gikk nemlig Barcelona ut i nettopp denne runden mot nettopp dette laget.

Sterk mot Atlético.

Det skal dog sies at etter at Luis Enrique tok over, har ikke Barcelona tapt mot Atlético Madrid en eneste gang. Det har blitt seier eller uavgjort i enten cup eller liga siden januar 2015. Barcelona går derfor inn i oppgjøret som de sikre favorittene.
På de siste seks kampene har Atlético Madrid fem av oppgjørene. Den ene kampen mot PSV Eindhoven endte uavgjort, men Atlético gikk videre i Champions League på straffespark. Det ene tapet kom mot Sporting Gijon den 19. mars. Fernando Torres og Antoine Griezmann er i god form og må nøytraliseres før de får mulighetene til å straffe Barcelona.
Hjemmelaget tapte som kjent el clásico og MSN underpresterte til de grader. Det blir spennende å se hvordan Luis Enrique og resten av laget har taklet tapet og hvordan de responderer i morgen på banen. Neymar har som vane å score mot Atlético Madrid, han var blant annet instrumentell i å nedsable de rødhvite fra Copa del Rey i fjor.
Hva? – UEFA Champions League
Hvem? – FC Barcelona — Atlético Madrid.
Hvor? – Camp Nou, Barcelona.
Når? – Tirsdag 05.04 kl. 20:45
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay