Siste fra hovedstaden og RFEF er at storkampen ikke skal finne sted.
Det meldes nå at kampen i morgen mellom FC Barcelona og Real Madrid skal avlyses. Millioner av mennesker over hele verden har gledet seg til kampen og vil trolig bli lettere opprørt av nyhetene om at verdens største klubbkamp skal avlyses. Javier Tebas, president i forbundet, har gitt følgende utsagn om saken.

— Det ser ut som tittelløpet i La Liga er så godt som over så vi har bestemt at morgendagens oppgjør mellom Real Madrid og Barcelona skal avlyses. I tillegg til dette har det også blitt observert at gressmatten på Camp Nou, banen der kampen skal finne sted, er i for dårlig tilstand. Det bestemmes derfor at Real Madrid skal bli tildelt alle tre poeng og en automatisk seier.

Videre forteller Tebas at dette vil forhåpentligvis gjøre La Liga mer interessant i sesonginnspurten.

— Det er ikke rettferdig at Barcelona skal dominere såpass. Ikke i det hele tatt.

FC Barcelona har foreløpig ikke kommet med en kommentar til denne utviklingen, men vil trolig ikke finne seg i å bli robbet for en mulighet til å vinne over erkerivalen. I det minste kan nå all fokuset settes på Atlético Madrid i Champions League og det kommende oppgjøret i kvartfinalen. Vi minner også på at dere ikke må tro på alt dere leser i dag.