I morgen skal Barcelona spille borte mot en vanskelig motstander; Villarreal.
Den gule ubåten ligger for øyeblikket på en solid fjerdeplass i La Liga med 53 poeng. Det er fem poeng ned til femteplass, men hele ti poeng opp til Real Madrid, som ligger på tredjeplass. Så langt i La Liga har Villarreal vunnet hele 15 av sine kamper, mens de bare har spilt åtte uavgjort og tapt kun seks kamper. Deres siste kamp i La Liga var borte mot Sevilla, hvor de gikk på et tungt nederlag. Sevilla vant 4-2.

Videre i Europa.

Så sent som for to dager siden gikk Villarreal videre til neste runde i Europa League, etter å ha spilt 0-0 borte mot Bayer Leverkusen. De gule vant den første kampen 2-0. Villarreal stiller med kun to tap på de siste seks kampene og forventes å bli en tøff motstander. Barcelona er også videre i Europa. Katalanerne skal møte Atlético Madrid i kvartfinalene, men først skal Villarreal bekjempes. Etter denne Liga-kampen venter dog Real Madrid på hjemmebane og kampskjemaet er ganske tett fremover.

Trigueros: — Barça er de mest fryktede.

Tidligere La Masia-spiller Manu Trigueros, som nå spiller for Villarreal har uttalt seg før kampen. Han mener at Barcelona er det mest fryktede laget i Europa akkurat nå, men at de er forberedte.

— De har gått 38 kamper uten tap og det taler for seg selv. De er det mest fryktede laget i Europa, men vi er fulle av entusiasme siden vi spiller hjemme og vi skal ikke gi oss så lett.

Hva? – La Liga
Hvem? – Villarreal CF – FC Barcelona
Hvor? – El Madrigal, Villarreal.
Når? – Søndag 20.03 kl. 16.00
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay