(Barcelona 3 – 1 Arsenal) Barcelona skulle sikre en plass i kvartifinalen i kveld. Her følger spillervurderingene fra kveldens kamp mot Arsenal.
En relativt rolig kamp av Barcelona, som vinner 5-1 sammenlagt og er videre til kvartfinalen. Messi, Neymar og Suárez med målene for hjemmelaget og ungtutten Elneny med reduseringen for Arsenal. De fleste spillerne gjorde en god kamp, og noen få utmerket seg.
Ter Stegen: 8 Lite han kunne gjort med reduseringen. Er våken på et frispark sent i den andre omgangen og gjør flere gode redninger.
Alves 7: Slår en perfekt crosser til Suárez. Hatt noen gode taklinger og blokkeringer i kveld.
Mascherano: 9BB Flere gode involveringer i kveld. Trår til med en fantastisk takling mot Welbeck rundt timen spilt og er en mur i forsvaret.
Mathieu: 6 Spilte en god førsteomgang, men gjorde flere feil i den andre. Mister helt kontrollen på Welbeck, som nesten scorer ledelsen for bortelaget.
Alba: 7 God på venstrekanten i kveld. Linker godt med Neymar og parkerte Bellerin ved flere anledninger.
Busquets: 8 Treffer godt med pasningene i kveld og er godt posisjonert gjennom hele kampen. Nok en mesterlig kamp av Busquets.
Rakitic: 7 Dekker store rom og jobber godt i angrep og spesielt forsvar.
Iniesta: 8 Holder god kontroll på midtbanen og linker godt med Alba og MSN. Flere gode pasninger fremover og mister sjeldent ballen.
Messi: 9 Glir forbi Arsenal-spillere hele kvelden. Brenner noen solide målsjanser, men varter opp med mange gode pasninger. Får målet sitt til slutt på elegant vis.
Neymar: 8 Scorer et fint mål tidlig i kampen. Spiller elegant og viser fantastiske ballferdigheter gjennom hele kampen.
Suárez: 8 Har en god assist til Neymar, men har ikke fått til mye i boksen eller foran mål i den første omgangen. Våknet litt mer til, og scorer en flott volley etter 65 minutter.

Innbyttere

Sergi Roberto: 5 Gjør et godt innhopp. Beholder ballen når han har den og gjør ingen store feil.
Arda Turan: 5 Gjør ingen feil når han kommer inn, men viser seg ikke spesielt godt frem.