Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp kamp mot Arsenal.
Barcelona vant det første oppgjøret 0-2 og vil i morgen håpe å sikre avansementet i Champions League. Luis Enrique holdt sin vanlige pressekonferanse litt tidligere i dag og her er litt av hva han hadde å si:

— Vi kan ikke slappe av. Stillingen ser veldig bra ut, men det vil ikke forandre våre forberedelser til kampen. Oppgjøret er fortsatt åpent og vi er fortsatt i en vanskelig situasjon.
— I London ga de oss et hardt press og jeg er overbevist om at de vil prøve det samme nå. De er et veldig direkte lag og har kapasiteten til å gjøre ting vanskelig for oss. Giroud og Wellback må vi passe oss for.

Alexis Sánchez vender tilbake

Chileneren Alexis Sánchez, som tidligere spilte i Barcelona, spiller nå for Arsenal og vil være en av nøkkelspillerne for bortelaget.

— Han er en kvalitetsspiller som er veldig fysisk i spillet sitt. Han har forbedret spillet en god del og han er vanskelig å stoppe. Han må definitivt holdes øye med.

Barcelona har ikke tapt en kamp siden den 3. oktober og er ubeseirede i sine 37 siste kamper, men Luis Enrique bryr seg ikke.

— I dag er resultatene veldig bra og formen god, men det er ved slutten av sesongen det teller. Måten vi spiller på nå gjør det ganske enkelt å vinne det vi gjorde i fjor, men vi holder beina godt plantet på jorden.

.