Eibar er neste stopp for FC Barcelona
Etter seieren mot Rayo Vallecano for noen dager siden, der Neymar blant annet pådro seg et gult kort for mye og må stå over, vendes nå snuten nordover og mot Baskerland. Lille Eibar venter på hjemmebane og det forventes å bli en vanskelig kamp. Av de resterende kampene er denne mot Eibar og borte mot Villarreal de to som potensielt sett er vanskeligst.
Eibar endte på en 18. plass forrige sesong og unngikk nedrykk med bare tre poeng. Barcelona vant begge kampene mot Eibar forrige sesong, men kampen på Ipurura var langt fra enkel. I år ligger Eibar foreløpig på en 8. plass og har tapt de tre siste kampene. Deres siste seier kom hjemme mot Levante den 14. februar.

Har scoret 91 i 91.

Messi har scoret 91 mål på 91 kamper under Luis Enrique og argentineren fullførte sitt hattrick mot Rayo. Det forventes at Messi vil opprettholde den gode formen mot Eibar og kanskje drible halve hjemmelaget slik han gjorde forrige sesong. Neymar må som tidligere nevnt stå over og det regnes med at Arda Turan vil ta over på den siden mens Suárez fortsetter i midten. Det spørs også om Marc Bartra får spille. Bartra har ikke spilt på en stund og det er mulig Luis Enrique vil bruke denne kampen som en mulighet for han til å vise seg frem.
Hva? — La Liga
Hvem? –Eibar – FC Barcelona
Hvor? — Ipurura, Eibar.
Når? — Søndag 06.03 kl. 16.00
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay