Marc-André ter Stegen er høyt oppe på ønskelisten til engelske toppklubber.
I følge engelsk presse er tyskeren ønsket av både Liverpool og Manchester City, hvor tyskerens solide prestasjoner ikke er gått ubemerket. Den 23 år gamle keeperen er et stort keepertalent med mange år å se frem til som profesjonell fotballspiller.
For at klubben skal selge ter Stegen må spilleren selv ønske en overgang, da klubbens ledelse neppe gir slipp på spilleren av egen vilje. Det er allment kjent at ter Stegen på sikt blir Barcelonas førstevalg mellom stolpene, når 32 år gamle Claudio Bravo en gang forlater klubben. Begge keeperne har selv fortalt at de ikke bryr seg nevneverdig om Enriques fordeling av spilletid dem imellom, da ter Stegen vokter buret i Copa del Rey og Champions League og Bravo er iskald mellom stengene i serien.
Likevel så påstår engelsk presse at både Manchester City og Liverpool vil komme emd et bud i sommer. Selv om 23 åringen leverer gode prestasjoner på internasjonalt nivå og interessen for spilleren er høy blant toppklubber i Europa, kaster Manchester Citys involvering i rykte et negativt lys på Pep Guardiola. Det menes at det er han som spesifikt har bedt Citys ledelse forhøre seg om ter Stegens situasjon hos Barcelona. Er ryktene sanne betyr det at City og Guardiola ikke vil overholde sin «gentlemen`s agreement» med Barca, en avtale nettopp Guardiola oppfordret City til å lage.
Uansett så venter det et spennende overgangsvindu for Barcelona.