I kveld møtte Barcelona laget som slo dem sist, Sevilla.
Etter turen til London friskt i minnet var det en litt sliten gjeng som spilte kamp idag. Sist Barcelona tapte var 3.Oktober 2015, og det mot Sevilla. Men idag var det 28.februar og lagene møttest på Camp Nou. Det ble heldigvis en annen historie med god slutt for Barcelona-fans. Sevilla presset på fra start, selv om Barcelona hadde kontroll kampen gjennom, hadde Sevilla gode sjanser. I sekundet forsvaret til Barcelona var i ubalanse straffet det seg kraftig. Sevilla hadde et flott angrep som endte i skåring av Vitolo, i nettet til Bravo.

Slo straks tilbake

I stedet for å roe ned kampen, ga målet til Sevilla guttene våre mer grunn til å kjempe. Rekken uten tap lå på 33, og de hadde ikke lyst å gi opp en eventuell rekord nå. Litt over ti spilte minutter senere får Barcelona et frispark i svært god posisjon. I allefall om en har frisparkskytere som Lionel Messi og Neymar Jr. Etter endel krangling mellom Barcelona og Sevilla-spillerne i boksen, gir endelig dommeren signal slik at Lionel Messi kan prøve seg på kassa. Han treffer så godt i krysset at Camp Nou løfter seg i ekstase. En kunne føle energien gjennom TV-skjermen og det var vanskelig å ikke la seg rive med. 1-1 kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt eller et flottere vis. Rett før pause faller Neymar på skuldra, men det så ut til å gå bra. Det blir blåst til pause.

Dominerte andre omgang

Etter pause har Barcelona-spillerne selvtillit. De presser høyt og gir seg ikke når ballen blir sparket bort av motstanderne. Piquè vet det kommer flere sjanser på rad og blir hengende igjen etter et godt angrep. Han har helt rett og Piquè er på rett sted til rett tid. Det gjør at han skårer 2-1 målet til Barcelona etter 47 spilte minutter. Det mangler ikke på sjanser resten av kampen og stemningen blir etterhvert litt amper mellom Suárez og diverse Sevilla-spillere. Sevilla presser på på slutten og har sjanser til siste spilleminutt. Rakitic header bort ballen på flere hjørnespark og oppgjøret ender 2-1 til Katalanerne.