Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Sevilla.
Barcelona pleier å gjøre en god jobb hjemme mot Sevilla, men de er fortsatt det laget som sist slo Barcelona. Luis Enrique tar kampen på alvor.

Om Barças sterke ledelse

— Vi kommer til å konkurrere til det krones en mester. Det er seriøst feil å tro at vi har det i boksen allerede. Akkurat nå må vi fokusere på Sevilla, som er en vanskelig motstander.
— Vi må ikke glemme at det er snakk om tre viktige poeng for tittelen. Det er denne mentaliteten vi trenger i alle kampene fordi jeg tror ikke ledelsen er såpass stor som tabellen viser.
— Som fotballprofesjonell l vet jeg hvor vanskelig det er å tenke på seg selv om mester før det er matematisk bekreftet. Enhver distraksjon kan være veldig vanskelig så planen vår er rett og slett bare å vinne kampen.

Om Sevilla

— Vi spiller mot en av de beste klubbene. De kommer til å stille strenge og vanskelige krav til oss. Det er lett å se at de har forbedret seg siden starten av sesongen.
— De gjør det bra ute i Europa. Vi kjenner dem bra og vet hvor mye arbeid som har blitt lagt ned for å bygge et sterkt lag.
— Unai Emery vinner titler uansett hvor han er så vi vet at han er en klassemanager. Du kan lett se hans filosofi i hvordan laget angriper og forsvarer seg. Vi må være forsiktige.

Om Rafinha

— Han har det bra og kommer til å rekke fristende som vi så for oss. Han har begynt å trene med troppen, men det er legene som vil bestemme når han kan komme tilbake til kamp.