Morgendagens kamp mot Las Palmas blir første møte mellom Barcelona og førstnevnte på hjemmebane på 15 år.
Etter å ha tapt sesongens første oppgjør 2-1, gjør nå Las Palmas seg klare for å ta imot de regjerende verdens- og europamesterne. Det har ikke vært enkelt for det nyopprykkede laget. De ligger for øyeblikket på en 18. plass og har bare vunnet én av de siste seks kampene. Seieren kom hjemme mot Celta Vigo i januar. De to siste kampene var tap mot Rayo og Sevilla, begge på bortebane.
De to viktigste spillerne for Las Palmas sett fra et målscorer-perspektiv er Jonathan Viera og Willian José. Spanjolen og brasilianeren har scoret fem og fire mål henholdsvis så langt i alle turneringer. Viera har også registrert tre målgivende pasninger så langt. Midtstopper Antolin Alcaraz har også vært viktig i forsvar og vil få nok å gjøre mot MSN.

Usikker lagoppstilling

En god del av laget fikk hvile mot Valencia i Copa del Rey noen uker siden og det spørs om Luis Enrique vil gjøre det samme denne kampen. Med tanke på Las Palmas sin posisjon i La Liga og de viktigere kampene som venter. Champions League er snart tilbake og Barcelona har en solid ledelse i La Liga. Luis Enrique er dog ikke en trener som undervurderer en motstander.
Kampen skal spilles klokken 16:00, en av flere slike kamper denne sesongen. Barcelona har vist seg å håndtere dette tidspunktet dårligere enn de senere avsparkene. Det blir spennende å se hvordan Barça løser situasjonen.
Hva? – La Liga
Hvem? – Las Palmas — FC Barcelona
Hvor? – Estadio Gran Canaria
Når? – Lørdag 20.02.16 kl. 16:00
TV: – Viasat Fotball
Nett: Viaplay