Morgendagens kamp mot Sporting Gijón vil gi FC Barcelona et potensielt enda større forsprang i La Liga.
Kampen mot Sporting er nemlig den innbyrdes-kampen som Barcelona måtte stå over når de dro til Japan for å bli verdensmestere. Nå er det endelig tid for å ta den igjen og Luis Enrique, selvutnevnt livslang supporter av Sporting, vil gjøre sitt beste for å vinne.

Barcelona-blod i Sporting

Barcelonaspiller Alen Halilovic er på lån hos Sporting og har gjort det bra så langt i sesongen. Den unge kroaten vil ha mulighet til å spille mot moderklubben sin og han har selv sagt at han ser frem til å spille mot sitt idol, Lionel Messi. Tidligere Barcelona B-spiller Antonio Sanabria fra Paraguay er lagets toppscorer med ti nettkjenninger. Bak på andreplass er Halilovic, med tre. Det blir opp til forsvarsspillerne til Barcelona å stoppe duoen.
På de siste seks kampene har sporting vunnet to, tapt to og spilt to uavgjort. Høydepunktet var brakseieren mot Real Sociedad på hjemmebane den 22. januar. Sporting vant hele 5-1.

De atten utvalgte.

FC Barcelona fortsetter sin imponerende rekke med kamper uten tap og vil gjøre sitt beste for å opprettholde rekken. Luis Enrique har valgt å la Masip, Douglas, Jordi Alba, Sandro og Sergi Roberto stå over denne kampen mens resten av troppen, utenom Rafinha, er med. Brasilianeren har dog begynte å trene igjen etter den stygge kneskaden han pådro seg etter en god start på sesongen. Det er fortsatt uklart når han kan begynne å trene med resten av laget.
Ter Stegen, Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Alves, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Bartra, Munir, Adriano, Aleix Vidal, Vermaelen og Mathieu.
Hva? – La Liga
Hvem? – Sporting Gijón — FC Barcelona
Hvor? – El Molinón
Når? – Onsdag 17.02.16 kl. 18:30
TV: – Viasat Fotball
Nett: Viaplay