Luis Enrique vil gå inn i returoppgjøret mot Valencia med den samme mentaliteten som til en helt vanlig kamp.
Enrique møtte pressen før den siste kampen i semifinalen mot Valencia og var fult klar over at det kan bli en litt rar kamp.

– Det vil bli litt rart etter at resultatet ble som det ble i det første oppgjøret, men det er en god test for oss. Det kommer ikke til å bli en enkel kamp. Vi må glemme det som skjedde for en uke siden og tenke som vi alltid gjør i forkant av en kamp. Vi må spille for å vinne kampen, for vi vet ikke hvilket Valencia-lag som møter opp.

En av de store spillerne denne sesongen har vært Busquets som aldri har vært bedre. Og det er ingen selvfølge, da han har vært ekstremt god i mange år. Det vet Enrique å sette pris på.

– Han fikk litt hvile mot Levante da han bare spilte 20 minutter, men han er en av spillerne som har spilt mest denne sesongen og det viser bare hvor viktig han er for laget. Han er en verdensklasse-spiller og vi vet at han er ekstremt viktig for oss.

Enrique har nå hatt ledelsen for Barcelona i 100 kamper, og han fikk spørsmål om rekordene han har slått på vegen, og også om hans beste minner.

– Statistikk er fint det, så lenge det hjelper oss til å vinne titler til slutt. Jeg har veldig gode minner fra Champions League finalen mot Juventus. Det var en bra og interessant kamp, men også den kampen med mest spenning i oppkjøringen.

Til slutt snakket han litt om Rafinha som fortsatt holder på med å trene seg opp igjen etter skaden han pådro seg i høst.

– Vi er usikre på om han kommer til å spille igjen denne sesongen. Han er ute i halvannen måned til og med slike skader skal man ikke forhaste seg.