I morgen, onsdag, er det klart for returoppgjøret mot Valencia i Copa del Rey, og med utgangspunktet til Barca blir det kanskje en litt rar kamp.
Barcelona feide Valencia av banen på Camp Nou og viste Gary Neville hvordan fotball skal spilles. Med en 7-0 ledelse kan det virke naturlig å rotere en del på laget. På dagens trening var Sergi Samper, Gumbau, Kaptoum, Cámara og Dani Romera med, og vi får nok se noen av unggutta på banen.
Både Suárez og Messi tok med seg en match ball fra det første møte og Valencia slet hele kampen. Valencia spilte også den andre omgangen med en mann mindre, da Mustafi ble utvist etter å ha taklet Messi som sistemann. Som kjent bommet Neymar på det påfølgende straffesparket.
Det er vanskelig å vite hva man kan forvente av kampen når Barcelona har sikret seg en så god ledelse, men at Valencia vil være hevnlystne må man kunne forvente seg. Det er flere spillere som er i god form, men det er nok mange som blir hvilt på grunn av at kampen så å si er avgjort. Men man skal aldri ta noe forgitt?
Da er det fristende å kalle dette for en formalitet, men kampen skal spilles. Barcelona går altså til finale med et 6-0 tap, der vinneren av Celta Vigo – Sevilla venter. Også her ble det storseier og Sevilla har en fot i finalen etter en 4-0 seier.
Hva? – Copa del Rey
Hvem? – Valencia CF – FC Barcelona
Hvor? – Estadio Mestalla
Når? – Onsdag 10.02.16 kl. 21.00
TV: – Viasat Fotball
Nett: Viaplay