Barca-sjefen ser for seg et som vanlig heltent og aggressivt Atlético Madrid, og forventer maks innsats av egne gutter for å kunne gjenta seieren fra Vicente Calderón sist.

Intenst program

Det er liten tvil om at Barca nå er inne i et svært hektisk program med mange avgjørende kamper, sist mot Athletic Bilbao (ganger tre) og nå mot Atlético Madrid før det venter to tøffe oppgjør mot Valencia i cupen.
Lørdag kl. 16.00 braker det løs på Camp Nou og lagene som deler tabelltopp (dog har Barca én kamp mindre spilt) vil barke sammen i det som høyst sannsynlig blir nok en beintøff batalje.

— Vi ønsker å se en fin kamp på et fullsatt Camp Nou, klare for å heie frem sitt lag slik de alltid gjør. Det vil ikke være en avgjørende kamp, fordi uansett utfall vil det være jevnt i toppen.

Enrique fortalte at både Neymar og Alba var spilleklare, men at alle måtte være på tå og hev foran lørdagens storoppgjør.

— Tallene og resultatene er klare, men vi gjør lurt i å glemme de nå.

Som Barca-sjef har Enrique ennå til gode å tape en kamp mot Simeones menn. Enrique benyttet også anledningen til å skryte av Atléticos trener for energien han utviser, lederstilen hans og viljestyrken i laget.

— Våre gutter må ha rett intensitet fra starten av, hvis ikke vil Atlético kunne overkjøre oss fordi de er fysisk sterke.

På spørsmål om de rød-hvites exit mot Celta i cupen og eventuell formsvakheter påpekte Enrique at disse oppgjørene uansett lever sine egne liv. Selvsagt foretrekker han dog å komme fra en seier og en positiv opplevelse slik som Barca nettopp opplevde da de sendte de baskiske løver hjem som en skinnfell i midtuka.