(Málaga–FC Barcelona 1-2): Barça slet seg til seier i lørdagens bortekamp mot Málaga. Her er spillervurderinger.
Claudio Bravo (6): Fikk alt annet enn en rolig dag på jobben. Måtte jevnt og trutt i aksjon som følge av Málagas aggressivitet og villighet til å skape farligheter. Etter et kvarter ble han virkelig satt på prøve da Chory ladet kanonen fra avstand. Sisteskansen klarte på mesterlig vis å slå ballen i stolpen og avverget baklengsmål. Litt senere vartet han opp med et svakt utspill som ga Málaga ballen på sølvfat, men Bravo ble reddet av Javier Mascherano som taklet i siste liten. Etter en halvtime sprakk nullen da Juanpi scoret.
Aleix Vidal (5): En grei kamp av nykommeren, selv om han ikke utmerket seg på noen måte. Forsøkte å involvere seg litt offensivt, men var aldri den samme trusselen som Dani Alves kan være på sitt beste.
Thomas Vermaelen (3): Ingen kamp for historiebøkene av Vermaelen. Tilførte ikke laget den nødvendige stabilitet i midtforsvaret, og virket alt annet enn komfortabel når Málaga var på sitt mest aggressive. Falt som en potetsekk etter rundt en halvtime og lot hjemmelagets angripere passere. Ble reddet av makkeren Mascherano, som klarerte.
Javier Mascherano (5): Var langt mer komfortabel enn sin midtstopperkollega. Ble reddende engel da Bravo sentret rett til en motspiller, og taklet Charles etter at Vermaelen hadde latt ham passere. Flink til å rette opp andres feil. Sklitaklet som om det stod om liv og død da Málaga utlignet, men klarte ikke å avverge baklengsmål til tross for et helhjertet forsøk. Ga vekk ballen i forkant, noe som trekker ned.
Adriano (5): Solid målgivende pasning til Leo Messi, som scoret vinnermålet kort tid etter pause. Utenom det var brasilianeren sårbar på venstrebacken.
Sergio Busquets (5): Ingen stor kamp av midtbanespilleren. Virket mer nølende enn han vanligvis er, og rotet det til ved enkelte anledninger. Ble presset til å gjøre feil. Hevet seg litt etter hvilen.
Andrés Iniesta (5): Ganske usynlig, spesielt i første omgang. En helt ordinær kamp av midtbanegeniet.
Arda Turan (5): Manglet flyt, og klarte aldri å utgjøre noen trussel for motstanderen. Mange støttepasninger og lite fremdrift i spillet.
Leo Messi (7 BB): Den eneste som klarte å bryte opp det kompakte Málaga-forsvaret. Bidro sterkt til 1-0-målet med en vidunderlig pasning til Luis Suárez allerede etter to minutter. Var nære scoring like før pause, men Málaga-back Miguel Torres blokkerte på mesterlig vis. Like etter pause scoret han imidlertid vinnermålet med et akrobatisk volleyskudd.
Luis Suárez (5): Assisterte Munir ved 1-0-målet, etter å ha fått en praktfull ball av Messi. Utenom det var han usynlig og forholdsvis anonym. Gikk sur store deler av kampen under krevende arbeidsforhold.
Munir (6): Scoret kampens første mål like etter avspark. Fikk ballen på sølvfat av spisskollega Luis Suárez og hadde ingen problemer med å trille den i mål. Kunne blitt tomålsscorer like før pause, men klarte ikke å overliste Carlos Kameni en gang til. Har tatt store steg den siste tiden.
Jérémy Mathieu (5): Erstattet Vermaelen i pausen, og bidro til å tilføre laget stabilitet og ro etter en heseblesende første omgang.
Ivan Rakitic (5): Entret banen på bekostning av målscorer Munir etter en drøy time, og hjalp Busquets med å opprettholde balansen på midtbanen gjennom andre omgang.
Sergi Roberto (5): Ble byttet inn da Adriano ble skadet cirka tyve minutter før slutt, og gjorde seg ikke bort.