[Málaga CF – FC Barcelona: 1-2] En innholdsrik og intens kamp på La Rosaleda.
Kampen startet med et pang! Etter knappe 2 minutter fikk Suárez ballen og utfordret keeperen før han sendte lærkula videre til Munir som satte inn 0-1 til Barcelona. Selv om kampen startet på værst tenkelig vis for Málaga, hadde de ikke tenkt til å deppe over det. De gikk aggressivt ut med et høyt press noe som skulle vise seg til å være en god taktikk. Barcelonas forsvarsrekke kom i ubalanse ved flere episoder, og en tidlig redusering var ikke langt unna.
Det høye trykket skulle ikke gi seg med det første. Etter 32 minutter greide Juanpi å sette inn 1-1 for hjemmelaget etter å ha spilt seg igjennom et ustabilt Barcelonaforsvar. De siste minuttene av første omgang inneholdte sjanser for begge lag, flest fra Málaga, men nærmest var Messi. Etter en retur i fra keeper skulle argentineren enkelt sette ballen i åpent mål, men venstrebacken Torres greide å skli inn og blokkere skuddet.
Pause
I likhet med første omgang fikk vi se nok en tidlig scoring. Etter 51 minutter kom det et nydelig innlegg fra Adriano på venstre side. Messi kom seg løs og på akrobatisk vis satt han inn 1-2 til Barcelona. Málaga fortsatte det høye presset, og kom til flere halvstore sjanser. Etter å ha byttet inn Mathieu til pause fungerte forsvarsrekken bedre, og det virket som om Barcelona fant den roen de bruker å ha.
Resten av andre omgang var preget av høyt press fra hjemmelaget, mange frispark og mye stopp i spillet. Begge lagene hadde flere store sjanser, men med gode keepere i mål på hver side av banen endte kampen 1-2.