Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Málaga.
Siste kamp endte i en smal 1-0-seier til Barcelona og Luis Enrique er bevisst på problemene laget fra Andalucía kan stelle i stand for FC Barcelona.

— Malaga skaper alltid problemer for oss. Det er en viktig kamp for å holde oss på toppen av tabellen og vi tar den veldig seriøst.

Barcelona-manageren hadde bare lovord å komme med til hans kollega Javi Gracia:

— Han er en av de trenerne som skaper flest problemer for oss. Jeg har kjent han i flere år og han er veldig gjennomtenkt i alt han gjør. Han tenker på alle detaljer og han vet hvordan ting vil påvirke spillet vårt.

Malaga har tapt spissen Amrabat i januarvinduet til Watford. Luis Enrique innrømte at spilleren var en viktig spiller for Málaga, men han la også til at det ikke ville gjøre ting noe annerledes for morgendagen.

— Det er åpenbart at han var en av deres viktigste spillere, men jeg tror ikke de vil forandre hele taktikken rundt kampen bare fordi han har reist.

Messi og Mathieu

Laget har nesten klart å komme seg etter kampen mot Athletic, og Luis Enrique håper at kampen ikke vil påvirke spillerne alt for mye:

— I håper at det ikke påvirker oss. Vi har et veldig hektisk skjema foran oss og det betyr at hele spillergruppen må være klare.
— Jeg tror ikke Messi og Mathieu vil ha noen problemer med å spille.