Som en pause fra Athletic Bilbao skal FC Barcelona ned til Málaga for å sanke poeng i La Liga.
Málaga CF, klubben fra byen med samme navn i regionen Andalucía står for tur. Lagene møttes for første gang denne sesongen allerede i andre runde og da vant hjemmelaget 1-0. Det var en frustrerende kamp og Thomas Vermaelen ble den store helten da han scoret kampens eneste mål. Nå har Barcelona fått varmet seg opp og er klare for den vanskelige delen av sesongen. Det forventes dermed at returkampen blir betydelig enklere for katalanerne.

De siste kampene

På de siste fem kampene har Málaga tre seire, et tap og en 0-0 kamp sist uke mot Athletic. Alle kampene har blitt avgjort med ett mål eller mindre. Vi må tilbake til den 2. januar da Málaga slo Celta Vigo 2-0 for å finne en seier med over ett mål. Barcelona har på sin side god flyt i sakene og sablet blant annet Athletic ned 6-0 på hjemmebane forrige ligarunde. Det viser seg dog at Neymar ikke blir med i troppen for denne kampen. Ei heller Gerard Piqué. Brasilianeren har problemer med venstre lår og deltok heller ikke på trening i dag. Messi og Suárez er tilbake i troppen etter å ha stått over midtuke-kampen mot Athletic med skade og suspensjon henholdsvis. Gerard Piqué soner også suspensjon.

Hele troppen


Bravo, Ter Stegen, Vidal, Alves, Bartra, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Munir, Messi, Suárez og Sandro.

Hvem? Málaga CF — FC Barcelona
Hva? La Liga
Hvor? La Rosaleda
Når? 23. januar kl. 16:00
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay