Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Athletic.
Barcelona-manageren tok imot spørsmål fra pressen og akkurat som for tre dager siden snakket Luis Enrique om det samme laget på samme måte. Han var dog obs på at det var andre omstendigheter denne gangen:

— Vi er vant med å spille i fiendtlige omgivelser. Denne kampen blir totalt annerledes enn den vi spilte på søndag siden dette er i Copa del Rey og på bortebane. Ingen kamper er like.

Analyse av forrige kamp. Hvordan kan Athletic komme tilbake?

— Vi analyserte den (6-0-kampen) kampen grundig, men det er ingen garanti for at resultatet blir det samme igjen. Utvisningen forandret måten vi tilnærmet oss kampen på og det er både positive og negative ting vi sitter igjen med etter kampen.
— Jeg tror Athletic vil bruke den forrige kampen som ekstra motivasjon mot oss i denne kampen. Aduriz vil være frisk samt mange flere spillere som ikke deltok på søndag. Aduriz er en nøkkelspiller for Athletic på grunn av hans evner i luften. Han er også farlig fordi han ikke trenger så mye rom for å score mål.

Om Messi og Neymar.

— Han (Neymar) spiller enda bedre enn forrige sesong. Han er vant med et høyt press og aggressiv takling fra sine dager i Brasil.
— Messi er litt støl, men han er ikke skadet.

Luis Enrique ga også sin mening om det tøffe skjemaet som FC Barcelona skal igjennom, og fortalte at det er såpass tøft fordi laget fortsatt er med for alle plugger i alle turneringene. Han fortalte også at både han og spillerne er vant med den tøffe atmosfæren på San Mamés, og at det ikke nødvendigvis kommer til å bli et problem. Til slutt fortalte Luis Enrique at han var overrasket over at González González, den samme dommeren som dømte Espanyol-kampen, hadde blitt utpekt til morgendagens kamp.