Luis Enrique stilte tidligere i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Granada på hjemmebane. Her er litt av hva han hadde å si.
Etter to kamper mot Espanyol som resulterte i både fysisk og psykisk utmattelse, var Luis Enrique krystallklar i sin analyse av Granada.

— De er et lag som trenger poeng og det gjør dem spesielt farlige. De er et fysisk lag som jobber hardt og de kan skape problemer i overgangene. Jeg tror de er i en liten opptur etter det positive resultatet mot Sevilla.

Kampen i morgen sparkes i gang klokken fire og hvis alt går som det skal kan FC Barcelona fortsette som ligaledere. Atlético leder med to poeng, men Barça har spilt én kamp mindre på grunn av deres deltakelse i klubb-VM i Japan forrige måned.

— Det er viktig at vi holder oss på topp, og vi har bare oss selv å regne med. Vi er de regjerende mesterne og må jobbe for å vinne La Liga igjen. Jeg ønsker helst å fokusere på fotballen og jo mindre kontroverser, jo bedre.

Luis Enrique refererte til alle de kontroversielle hendelsene rundt de siste Espanyol-kampene.

Aleix Vidal og Arda Turan

— Turan og Vidal er på dette laget nå og de må jobbe for å forbedre seg slik alle de andre spillerne må. Spillerne har reagert positivt på at det er et par ferske bein som kan hjelpe til, men Arda og Aleix vet at de må jobbe like hardt som de andre for å spille.

— Treneren må ta beslutninger og takket være de nye spillerne har jeg flere muligheter og kan ta de valgene som er best for laget.