(Espanyol–FC Barcelona 0–0): Barça sløste med sjansene og tapte poeng i årets første kamp mot byrival Espanyol. Her er spillervurderingene.
Claudio Bravo (5): Ble ikke satt på de største prøvene, men hadde noen sleivete inngripener i løpet av kampen. I første omgang ble han reddet av Gerard Piqué ved en corner. Målvakten slo vekk ballen i eget felt og midtstopperen klarerte i siste liten før noen Espanyol-spillere fikk pirket den i mål. Spilte tidvis på høy risiko.
Dani Alves (4): Ikke en av de mest minneverdige kampene for brasilianerens del. Mange feilpasninger og svake defensive involveringer. Forsøkte å involvere seg mer offensivt, og var flink til å gjøre seg spillbar. Var imidlertid aldri noen trussel for Espanyol.
Gerard Piqué (5): Ble reddende engel da Bravo mistet kontrollen på ballen etter en corner i første omgang. Forholdsvis stødig.
Javier Mascherano (5): Grei kontroll bakover, selv om Espanyol-spissene kom faretruende nærme målet ved noen anledninger.
Jordi Alba (5): Fikk en svak start på kampen, og oste på ingen måte av selvtillit i spillet sitt. Forbedret seg etter hvilen, men ble aldri helt komfortabel.
Sergio Busquets (6): En av de bedre spillerne på Cornellà-El Prat. Hadde flere solide ballgjenvinninger og forsøkte å gjøre konstruktive ting med ballen. Lyktes tidvis.
Ivan Rakitic (4): Ingen drømmekamp for kroaten. Slet med å finne gode løsninger på midtbanen, og var tilsynelatende blottet for ideer. Gjorde sitt ytterste for å bidra med kreativitet, men feilet mye.
Andrés Iniesta (5): Gjorde seg ikke bort på midtbanen, og fremviste til tider leken teknikk uten at det resulterte i noen farligheter.
Leo Messi (5): Usynlig innledningsvis. Tegn til bedring etter hvert, men hadde ikke marginene på sin side. Traff krysstverrliggeren på frispark. Fikk røff behandling av Espanyol-forsvarerne.
Luis Suárez (6 BB): En av de som lyktes best med å tilpasse seg de vanskelige arbeidsforholdene. Kriget og kjempet for å skape farligheter, og lyktes iblant med giftige innlegg og frekke skuddfinter. Traff stolpen etter å ha fremvist noen geniale dragninger. Hadde heller ikke flaksen på sin side.
Neymar (5): Fikk røff behandling av Espanyol-spillerne, og lyktes med lite i starten. Mange svake dempinger og noen feilpasninger. Flere demonstrasjoner av teknikk etter hvilen, og forsøkte seg på et brassespark som ble keepermat for Pau López.
Sergi Roberto (4): Ble byttet inn på bekostning av Ivan Rakitic tyve minutter før slutt, og innledet med flere svake pasninger. Slet med å komme inn i kampen etter innhoppet.