(FC Barcelona–Real Betis 4–0): Barça utklasset Betis på Camp Nou, og avslutter dermed året på toppen av tabellen. Her er spillervurderingene.
Claudio Bravo (6): Fikk en forholdsvis rolig dag på jobben på grunn av lagets dominans. Spilte på høy risiko ved noen anledninger, men presterte tilfredsstillende.
Dani Alves (6): Litt defensivt rot i begynnelsen, men ryddet opp egne feil. Vartet opp med flere bunnsolide defensive inngripener og avgjørende taklinger. Få offensive bidrag, men spilte seg etter hvert varm. Kunne blitt målscorer, men traff tverrliggeren.
Thomas Vermaelen (6): Grei kontroll bakover. Utgjorde en fin midtstopperduo med Mascherano. Utmerket seg ikke nevneverdig, men gjorde heller ingen stygge feil.
Javier Mascherano (6): Skapte trygghet og ro i midtforsvaret, og ble ikke satt på de største prøvene. Godkjent opptreden av argentineren.
Jérémy Mathieu (6): Brukbar på venstrebacken. Nektet høyrevingen Álvaro Cejudo å komme til de største mulighetene. Utgjorde ikke den største trusselen offensivt.
Sergio Busquets (8): Bunnsolid. Gjorde det usynlige grovarbeidet på midtbanen. En essensiell brikke for laget, både defensivt og offensivt. Posisjonerte seg utmerket og var våken i alle situasjoner. Like etter hvilen brøt han angrepet til Betis, og assisterte Luis Suárez som satte inn 3-0.
Ivan Rakitic (6): Ble nesten målscorer da han jaktet returen etter Neymars mislykkede straffespark, men presset i stedet Heiko Westermann til å score selvmål. Flere gode stikkpasninger til spissene, og var et fint bindeledd mellom midtbanen og angrepet.
Sergi Roberto (7): Nok en utmerket kamp av stjerneskuddet. Var trygg med ballen i beina og skapte trøbbel for Betis. Har tatt spansk fotball med storm i 2015.
Luis Suárez (8 BB): En konstant trussel for Betis-forsvaret. Ble tomålsscorer i årets siste kamp, og kombinerte utmerket med lagkameratene. Flott løp like før pause da han ble spilt gjennom av Messi, men var i ubalanse og satte ballen i nettveggen. Gjorde opp for seg etter hvilen med to scoringer.
Neymar (7): Gikk målløs av banen, men gjorde likevel nok til å ende høyt på karakterstigen. Noterte seg for to målgivende pasninger, selv om han var heldig med den siste. En stor trussel på venstrekanten, men får trekk for å være ineffektiv. Traff tverrliggeren på straffesparket, og traff stolpen etter en time. Kunne hatt både ett og to mål med mer flaks og effektivitet.
Leo Messi (7): Litt usynlig i starten av kampen, men fikk et tvilsomt straffespark etter omtrent en halvtime da han kolliderte med Betis-keeper Antonio Adán. Etter det løsnet det. Scoret i sin kamp nummer 500 for Barça etter å ha kombinert på praktfullt vis med Neymar på venstrekanten. Strålende forarbeid til Luis Suárez like før pause, men uruguayaneren misbrukte sjansen. Fikk to frispark som han nesten omgjorde i mål, men måtte nøye seg med det ene målet.
Innbyttere
Marc Bartra (5): Ble byttet inn på bekostning av Sergio Busquets etter rundt en time, og gjorde seg på ingen måte bort. Solid pasning til Messi, men argentineren klarte ikke å overliste Adán.
Adriano (5): Erstattet Jérémy Mathieu drøye tyve minutter før slutt. Gjorde en fin figur etter innhoppet, og bidro blant annet til 4-0-målet.
Munir (N/A): For lite spilletid.