Vakkert spill og herlige scoringer gav målrekord og satte punktum for et minneverdig år.
I årets siste kamp, som også ble Messis 500. kamp for Barcelona(!) kom Real Betis til besøk på Camp Nou. De nyopprykkede kom ikke til Catalonias storstue for å bli lekt med og viste det klart og tydlig med deres fysiske spillestil fra start av. Spesielt Neymar og Messi fikk gjennomgå. Neymar fra venstrekanten og Messi da han ble innvolvert i en stygg krasj med Betis-keeper Adán, som også førte til det første målet.

Selvmål og Messi-scoring

Krasjen mellom Messi og Adán så ikke god ut, spesielt for jubilantens del som på realt rugby-vis ble felt av keeperen, dog på lovlig vis da Adán var på ballen først. Likevel ble straffe tildelt Barça i situasjonen til Betis’ frustrasjon. Neymar tok straffen, men mistet fotfestet da han tok straffen og satte den i tverrliggeren. På returen lå Rakitic og lurte, og Westermann som prøvde å forhindre at returen skulle havne i mål, satte selv ballen i mål på uheldig vis, og vips var vondt blitt til værre for Betis. Messi, til tross for krasjen kom seg heldigvis på beina igjen.
Kun tre minutter senere skulle nettopp Messi få sin jubileums-scoring etter nydelig samarbeid mellom han og Neymar.

Suárez åpnet andreomgang med et smell

Kun ett minutt ut i andreomgang satte Luis Suárez inn Barças tredje for dagen. Busquets vant ballen høyt oppe i banen og fant Suárez helt alene på venstrekanten med sitt haukeblikk. Uruguyaneren gjorde ingen feil alene med keeper og satte ballen iskaldt i nærmeste.
I minuttene som fulgte var det nærmest et mirakel at det ikke ble fler mål å glede seg over for oss culés. Stolpetreff fra 5-6 meter av Neymar, to frispark fra Messi som begge traff stolpen, Dani Alves med et treff i tverrliggeren, og et hopetall av andre muligheter som burde ha blitt utnyttet bedre.

Fantastisk spill gav det 180. målet i 2015

Etter vakkert klikk-klakk spill langs venstrekanten havnet ballen inne i feltet der MSN ventet som sultne gribber etter det fjerde målet. Og helt ut av det blå vartet Neymar opp med en fantastisk hælflikk gjennom til Suárez satte punktum, 4-0, 180 mål som er ny rekord i Spania for antall scoringer i et kalenderår i alle turneringer.
Og med det er 2015 over. Et fantastisk og minneverdig år fikk også et herlig punktum i form av god underholdning på Camp Nou.
Takk for i år, culés!