Luis Enrique stilte tirsdag formiddag opp til pressekonferanse før onsdagens kamp mot Real Betis.
Etter et historisk bra 2015 ender Barcelona sesongen mot Real Betis nest siste dagen av året. I den anledning stilte Luis Enrique opp til pressekonferanse. Det nærmer seg også åpning av overgangsvinduet, noe Barcelona har vært utestengt fra i fjorten måneder. Det har ikke hindret klubben i å signere spillere, men de har ikke kunnet blitt brukt før 2016. Dette var selvsagt et stort tema blant de oppmøtte journalistene.

Om spillere kan forlate klubben i januar? Ja, selvsagt, det er mulig. Det kan komme nye fjes og noen kan forsvinne. I Barcelona følger vi alltid godt med på overgangsmarkedet.

Dette er Barcelonas første kamp etter triumfen i «Verdensmesterskapet for klubblag» der de gikk helt til topp. Spillerne har hatt noen fridager i julen der noen har reist langt, men dette bekymrer ikke Luis Enrique. Når det kommer til Betis sier Enrique at det er et sterk bortelag som en skal passe seg for. De har spillere som virkelig kan gjøre en forskjell i denne kampen, kommenterer Barcelonas manager.

Jeg har sett spillerne mine på trening og det gjør meg svært optimistisk før kampen.

Januar er en travel måned for Barcelona. Etter å ha vært i Japan ligger Barcelona på delt førsteplass med Atletico Madrid med en kamp mindre spilt enn konkurrentene. Fremfor den travle tiden, mener Enrique det er bra å noen som kan steppe inn fra benken.

Arda og Aleix gleder seg til å endelig få hjelpe laget på banen og ikke bare utenfor. De har ikke spilt ligakamper på seks måneder, men de kommer til å bli viktige. De kan endelig få nyte fotball skikkelig.