Morgendagens kamp mot Real Betis blir den siste i det historiske året 2015.
Etter en velfortjent juleferie for spillere og trenere, er laget tilbake for en siste kamp før det nye året ringes inn. Real Betis fra Andalucia gjester Camp Nou og de hvitgrønne vil gjøre det de kan for å sikre seg en seier. På de siste fem kampene har Real Betis spilt tre uavgjort, to tap og bare én seier. Deres siste kamp var et 0-0-oppgjør mot lokalrival Sevilla der flere spillere plukket opp gule kort.
Real Betis var en kort tur nede i Segunda Divisón forrige sesong, men har nå kommet tilbake. Laget fra Andalucia ligger for øyeblikket på en 11. plass, bare seks poeng bak Deportivo på 6. plass. Ruben Castro har scoret mot FC Barcelona i de fem siste kampene han har spilt. Begge lag har scoret mot hverandre i de siste ni La Liga-møtene

Verdensmestere

FC Barcelona returnerer til Spania som nykronede verdensmestere. De fem pokalene som er vunnet i år vil trolig nok bli presentert før kampen, og draktene vil også bære klubb-VM-emblemet på brystet. Leo Messi kommer til å gjøre sin 500. opptreden for Barça i alle turneringer. Det kan se ut til å bli en festaften for Leo også, da han har scoret minst to mål i de siste fire av seks oppgjør mot Real Betis.
Før Barcelona dro til Japan for å bli verdensmestere, hadde laget gått på to sure uavgjort-resultater mot Valencia og Deportivo. Luis Enrique og mannskap vil prøve å avslutte året med en seier ved å bekjempe Real Betis.
Hvem? FC Barcelona — Real Betis
Hva? La Liga, runde 16.
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? 30. desember kl. 20:30.
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay