[Valencia CF 1 – 1 FC Barcelona] Barcelona så lenge ut til å vinne, men det ble uavgjort til slutt.
Bortelaget åpnet kampen sterkt og var laget med størst sjanse til å score. Messi, Neymar og Suárez hadde alle gode muligheter til å føre Barcelona i ledelsen i løpet av den første omgangen, men målene uteble uansett. Valencia-fansen uttrykte også sin misnøye for Gerard Piqué ved flere anledninger og ble ikke særlig glade når laget deres ikke fikk dømt straffe når førstnevnte knuffet borti en motspiller.
Til tross for Barcelonas nådeløse angrep, holdt Valencia nullen frem til pause.

Et annet tempo

Hjemmelaget åpnet kampen litt annerledes. Noen hadde i hvert fall fortalt spillerne at de skulle terge opp Luis Suárez. Valencia-spillerne begynte å terge Suárez og Messi, men duoen svarte slik de best vet. Messi slo en utsøkt pasning til Suárez som så vidt fikk lirket ballen bak nærmeste stang. Det spørs dog om spilleren skulle vært blåst for offside. Suárez fortsetter den gode formen og har nå scoret i sine åtte siste kamper.
Valencia begynte å presse mer og mer og de skulle til slutt få uttelling for det. Med bare fem minutter igjen av kampen scorer Santi Mina for hjemmelaget. Barça måtte se seg slått av et godt kontringsangrep til slutt og stillingen endte 1-1. FCB ligger fortsatt komfortabelt på 1. plass i La Liga med 4 poeng ned til nestemann.