Luis Enrique stilte i dag til pressekonferanse foran morgendagens kamp mot Valencia.
Barcelona-manageren tok i mot spørsmål fra media i dag og Luis Enrique understrekte at det er spesielt vanskelig å forberede seg mot en såpass historisk god motstander som nettopp har byttet manager. Gary Neville vil ta over, men Salvador González Voro vil styre laget i kampen mot Barcelona.

Tridenten

— De genererer såpass mange sjanser og scorer såpass mange mål. De spiller for hverandre og det er derfor deres statistikker er såpass gode. Jeg kan ikke huske noe lignende tidligere i FC Barcelonas historie.
— Jeg tror Suárez, Messi og Neymar er den beste angrepstrioen i klubbens historie, og kanskje i fotballens historie. Jeg vet virkelig ikke nok om fotballhistorien til å si dette med sikkerhet, men jeg tror ikke noen andre har gjort det MSN har utrettet.

Valencia

— Vi møter et lag som nettopp har byttet trener. Det gjør flere ting kompliserte for oss. Vi har studert motstanderen, men når må vi tilnærme oss kampen på en annen måte.
— Jeg beundrer Valencia. De har mange unge, gode og talentfulle spillere. Etter å ha analysert laget kan man virkelig se at Nuno fikk til ting med laget før han dro.
— Fotballen er full av overraskelser. Vi er i god form og de har ikke sitt beste øyeblikk, men alt kan skje.

Eget lag

— Sergi Roberto er ikke helt frisk ennå. Han har litt problemer med ankelen og vi vil ikke ta noen risikoer med å haste han tilbake.
— Samper har imponert meg i det siste. Jeg er ikke imponert med B-laget, men noen av spillerne kan hjelpe oss.
— Jeg har ikke noe interessant å si om at Real Madrid brukte en ulovlig spiller i Copa del Rey.