Etter en overbevisende seier mot Villanovense i cupen, venter Valencia borte i La Liga
Etter en treg start på sesongen med mange skader på spillere, har Luis Enriques mannskap begynte å rulle for fullt. Med overbevisende seire i de siste kampene, inkludert en sterk 4-0-prestasjon borte mot Real Madrid og en nedsabling av Roma i Champions League, ligger det an til å bli en god kamp på Mestalla når Barcelona møter Valencia. Det tilsvarende oppgjøret forrige sesong endte som en thriller da Sergio Busquets scoret det poengsikrende målet bare sekunder før kampen ble blåst av.

En klubb i forandring

Valencia har det ikke så lett for tiden. Trener Nuno er ikke lenger på benken og har blitt erstattet av Gary Neville, hans assistent-trener. Neville er kjent som en fantastisk analytiker av fotball og kan bringe nye tider til Valencia. Engelskmannen vil dog ikke ta styring i kampen i morgen, så FC Barcelona vil møte et lag uten en hovedtrener. Valencia ligger for øyeblikket på en 9. plass i La Liga og vil prøve å komme seg tilbake til topp 4 i løpet av sesongen.
Ellers befinner Barcelona seg på førsteplass og vil forsøke å beholde tabelltoppen så lenge som mulig. Messi, Suárez og Neymar ser ut til å spille som aldri før og MSN forventes å hale i land en seier for katalanerne.
Hvem: Valencia CF – FC Barcelona
Hva: La Liga
Hvor: Mestalla, Valencia.
Når: 5. desember 2015, kl. 20.30
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay