(FC Barcelona-CF Villanovense: 6-1) Barcelona tok seg videre i cupen etter en målrik affære på Camp Nou.
Returkampen i cupen mot nivå tre-laget Villanovense ble heldigvis en bedre opplevelse for Barca enn bortekampen som endte 0-0.

Alves leker seg

Hjemmelaget starter bra og går opp i ledelsen etter bare fire minutter. Dani Alves er modig og fyrer av et skudd fra langt hold, kanskje 40 meter. Keeper José Fuentes står dårlig plassert og ballen går i mål.
Det er flere av Barcelona-spillerne som prøver seg på langskudd, men uten like bra resultat som Alves. Samper fyrer av, men skyter utenfor. Litt senere vinner Mascherano tilbake ballen høyt i banen og finner Munir som prøver å chippe over Fuentes. Også dette forsøket går utenfor, men det er tydelig hvem som styrer kampen.
Alves er virkelig i det kreative hjørnet i dag, og i løpet av ett enkelt angrep lager han én tunnel, gjør to hælspark og har flere lekne finter.
Den neste på scoringslista er Sandro etter en grov, grov keepertabbe. Fuentes skal slå en enkel kortpasning til venstrebacken, men feilberegner totalt. Sandro er oppmerksom og plukker før han avslutter på herlig vis. 2-0 til hjemmelaget etter 20 minutter.
Barcelona virker å ha god kontroll, men gjør samtidig slurvefeil, som blant annet resulterer i Villanovenses redusering. Juan Guardino får ballen like utenfor sekstenmeteren, forsvaret rygger i stedet for å møte, og Guardino kan komme til skudd uten å bli presset. Avslutningen er lekker, og reservekeeper Masip må se ballen gå i nettet. Ter Stegen er for øvrig ute med kneskade.
Men gleden varer ikke lenge for bortelaget. Når cirka halvtimen er spilt er forsvaret til Villanovense igjen ute og kjøre. Sandro er nok en gang på alerten og 3-1 er et faktum.
3-1 er også stillingen når lagene går til pause. En komfortabel førsteomgang av Barcelona.

Sandro blir tremålsscorer

Hjemmelaget fortsetter der de slapp før pause. Kun fem minutter inn i omgangen går vertene opp i en 4-1-ledelse. Mathieu slår et svært godt innlegg til Munir som stuper inn sitt første for kvelden.
Adriano bør score like etterpå, men presterer å skyte skyhøyt over mål kun fem meter fra stengene. Hans forsøk er en av de 21 sjansene Barcelona har hatt etter 55 på Camp Nou. Villanovense har hatt to.
Sandro får et uekte, dog velfortjent hattrick etter 70 minutter. Etter litt klabb og babb innenfor sekstenmeteren, havner ballen hos Sandro som demper ballen for deretter å klinke til. Et steinhardt skudd som går forbi en hjelpesløse Fuentes.
Det skal ikke mange minuttene til før Sandro igjen er involvert i en scoring, og denne gangen på svært lekent vis. Ved hjelp av et presist hælspark spiller han opp Munir som trygt kan sette inn Barcelonas 6-1-mål. Munirs andre for dagen.
Mathieu må ut med skade like før slutt. Da velger Barcelona å forsette kampen med ti spillere på banen, uten at det har noe å si for resultatet. Hjemmelaget fortsetter å produsere sjanser helt til siste spilleminutt, men det blir ingen flere nettkjenninger mot nivå tre-laget. 6-1 holder likevel i massevis.
Man kan konkludere med at Villanovense blir, ikke overraskende, overkjørt av regjerende cup-, serie- og Champions League-mester Barcelona på Camp Nou. Selv med halve Barcas a-lags-tropp på tribunen.