Villonavense hjemme på Camp Nou er neste hinder for FC Barcelona.
Etter landslagspausen vi nordmenn svært gjerne vil glemme har det vært en god trøst å se på FC Barcelona. Hurtigtoget valset over Real Sociedad 4–0 i helgen, samme behandling som Real Madrid fikk helgen før. I mellomtiden ble Roma slått 6–1 i Champions League.
Kampen som venter i morgen er derimot av en litt annen art. Cupkampene pleier å være en arena for å hvile de største stjernene, spesielt når man trekker en antatt mye svakere motstand. Villonavense virker heller ikke å være i god form om dagen, da laget står med ett magert poeng på de seks siste kampene. Dette i Segunda B, gruppe 4. Alt annet enn et godt Barcelona-resultat vil derfor være en skikkelig cupbombe. Lagene spilte 0–0 i første kamp, så Barcelona må fremdeles avgjøre, skal man forsøke seg på en ny trippel.

Masip kan få sjansen

Hvem Luis Enrique velger å ta ut til morgendagens kamp er fremdeles ikke bestemt i skrivende stund, men trolig vil navn som Munir og Sandro være blant de utvalgte, samt trolig også spillere fra reservelaget. Marc-André ter Stegen som vanlig står cup for Barca trente ikke idag, grunnet en skade i det ene kneet. Klubbens hjemmeside melder at ingen ting er avklart enda, men det kan tyde på at tyskeren ikke blir klar til i morgen. I så tilfelle kan det være at Jordi Masip får en sjelden start. Katalaneren har så langt kun fått to kamper for førstelaget, hvorav en var i Copa del Rey i fjor. Noen som derimot trente med førstelaget var Sergi Samper, Gerard Gumbau og Aitor Cantalapiedra.
Hvem: FC Barcelona – CF Villanovense
Hva: Copa del Rey
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: 2. desember 2015, kl. 20.00
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay