Barcelona vil prøve å runde av en fantastisk uke med nok en seier når Real Sociedad i dag kommer på besøk.
Etter å ha slått Real Madrid 4-0 på Santiago Bernabeu og Roma 6-1 på Camp Nou er det ingen tvil om at laget er i form, og Luis Enriques menn ser forhåpentligvis ingen grunn til å stoppe nå.

Mascherano tilbake

Troppen til kampen ble annonsert lørdag morgen og den største forandringen er at Mascherano er tilbake etter smellen mot Real Madrid. Han kommer inn for Sergio Roberto som måtte ut med skade mot Roma. Sandro er også tilbake etter å ha stått over Champions League-kampen.
Real Sociedad har ansatt tildligere Barcelona B trener Eusebio som manager og dette blir hans første kamp mot Barcelona som trener. Han må klare seg uten Oier Olazábal, spissen Jonathas og midtbanespillerne Markel Bergara og David Zurutuza som alle fire er ute med skade. I tillegg er Asier Illarramendi som er tilbake i klubben etter et opphold i Real Madrid suspendert.

Trenernes syn på kampen

Luis Enrique snakket fredag med pressen om dagens kamp.

–Vi ønsker å fortsette den gode formen så lenge som mulig. Vi har sjansen til skaffe oss tre viktige poeng for å forbli ligaledere og være sterke på hjemmebane.

Tidligere Barcelona-spiller og trener, Eusebio snakket også med pressen og han kom med advarsel til Barcelona.

–Mine spillere har kvalitet og en intensjon om å overraske Barça.

Barcelona har nå vunnet 8 av de 9 siste kampene og har scoret 16 mål i de 4 siste. Etter seieren i Madrid er det en luke på fire poeng ned til Atlético Madrid.
Real Sociedad har fire tap på fem siste, men etter at Moyes fikk sparken og Eusebio tok over slo de forrige helg Sevilla 2-0 på hjemmebane.
Hvem: FC Barcelona – Real Sociedad
Hva: La Liga runde 13
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: 28.11.2015
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay