Roma gjester Camp Nou og Messi er tilbake fra skade, dette kan bli en god kamp.
Luis Enrique vet hvor farlige Roma kan være, da han selv trente det italienske laget tidligere, og denne kampen er ikke et unntak fordi Roma må vinne i dag mot Barcelona for å få med seg de tre poengene og for å være et steg nærmere en plass videre i turneringen. Gruppe E er en jevn gruppe med Roma på andreplass med sine 5 poeng, Bayer Leverkusen med 4 poeng og BATE med sine 3 poeng. Ved et seirende lag i kampen mellom BATE og Bayer rykker Roma ned til en 3. plass i gruppen om oppgjøret går Barcelonas vei.

Går dette Barcelonas vei?

De to lagene kommer fra to helt forskjellige kamper, hvor Roma klamret seg fast til et poeng etter en spennende 2-2 kamp mot Bologna, samme dag Barcelona gjestet Santiago Bernabeu og imponerte stort mot et tafatt Real Madrid lag. På skadefronten til Roma er Gervinho, Mohamed Salah og Francesco Totti ute med skade, mens Daniele de Rossi er tvilsom til oppgjøret. På Barcelona sin side, så er Rafinha ute resten av sesongen, mens Javier Mascherano er tvilsom etter skaden han pådro seg mot Real Madrid.
Romas trener, Rudi Garcia, er klar for kamp er imponert av den katalanske klubben.

Barcelona er et godt lag som spiller teknisk og har meget gode spillere. De er det beste laget i verden.

Enrique hadde også noen ord å si før oppgjøret mot Roma.

De må komme og vinne på Camp Nou, intet annet er godt nok. Dette blir en helt annen kamp enn sist, da de spilte veldig tett i forsvar på eget gress. Jeg tror det blir en god kamp mellom to gode lag.

Hvem: FC Barcelona – AS Roma
Hva: Champions League, kamp 5.
Hvor: Camp Nou, Barcelona.
Når: 24.11.2015
TV: Viasat Fotball
Nett: Viaplay