Komentarer fra noen av spillerne, etter gårsdagens kalasseier
Midtbanespilleren som scoret det 3. målet, ble i går applaudert av banen etter 77 minutter.
I går var også hans 32. El Clásico, men hans første som kaptein. Må si han taklet det ekstra presset relativt bra, her er noen ord fra El Illusionista:

– Vi leder nå med 6 poeng, men det er ikke avgjørende, det er fortsatt en lang vei å gå. Men vi reiser herfra med en tilfredsstillende følelse.

Var Iniestas første ord til pressen rett etter et El Clásico som vil gå ned i historiebøkene.
Iniesta spilte en av hans beste kamper på lenge og var absolutt en av nøkkelspillerne der ute.
Iniesta hyllet også laginnsatsen:

– Vi spilte en komplett kamp. Vi tok med oss ballen ut og så etter offensive løp. Vi var meget effektive.

Iniesta la heller ikke skjul på at de forsøkte å vinne med så mange sifre som mulig. Da det skal bli vanskelig for Real Madrid å matche dette resultatet innbyrdes.

– Vi ønsket å vinne med så høy målforskjell som mulig og jo større differanse, jo bedre… Jeg er også takknemlig for applausen.

Sa han.
Sergio Busquets:

– Det er en historisk kveld, jeg er veldig glad for lagets innsats. Vi drar herfra med en veldig god moral. Vi vant på en meget vanskelig bane mot et lag vi helt garantert kommer til å sloss mot om liga-tittelen.

– 6-poengs forskjellen og måten laget så ut er veldig viktig, men å få tilbake både Leo Messi og Ivan Rakitic styrker oss en hel del som lag.

– Det er ikke så lett å vinne kamper, men vi har endret klubbens historie i de siste Clásicoene. Jeg er veldig lykkelig for å kunne oppleve dette. Forhåpentligvis vil det fortsette enda lenger.

Luis Suárez:

– Vi leder nå med 6 poeng mot en stor rival men det er fortsatt lenge igjen. Jeg er henrykt over kampen, disse kampene er dobbelt så morsomme og jeg er veldig fornøyd.

– Vi har gledet oss til Messis retur, vi er fornøyd med at han er frisk og er klar til å bidra igjen. Mens han var skadet skulle vi prøve å gjøre vårt beste uten han. Men vi hadde aldri trodd at november skulle se slik ut som det nå gjør.

Claudio Bravo:

– Vi reiser hjem igjen med en følelse av at vi gjorde en upåklagelig jobb. Vi dominerte i 90 minutter og hadde mange klare muligheter.

– Det var et tidspunkt hvor vi senket intensiteten, men vi innså det raskt og ordnet opp i det.

– Følelsen er egentlig bare lykke!

Avslutter Claudio Bravo med, som ganske definitivt hadde sin beste kamp for sesongen i går.
Ivan Rakitic

– Vi nøt kampen, ikke bare på grunn av spillet vårt men vi spilte en helhetlig god kamp.

– Det er mange kamper igjen av sesongen. Vi ønsker å gjøre det bra i hver eneste kamp og vi kommer til å jobbe opp mot det maksimale for å fortsette å gjøre det.

– Det var en spesiell dag og vi er de første til å ville spille bra og nyte det. Vi ser fram til å skape enda mer å glede seg over for både oss selv og fansen.

– Jeg følte meg bra og alt var perfekt. Det viktigste er å hjelpe laget til å vinne.

– Messi er en veldig viktig spiller for oss og forhåpentligvis vil han føle seg bedre for hver kamp som går framover.

Kort oppsummert er samtlige spillere meget fornøyde med gårsdagens resultat. Og alle gleder seg over at Lionel Messi er tilbake og klar til dyst igjen.