I morgen, lørdag, er det klart for sesongens første El Clásico og hele verden venter spent på møte mellom gigantene.
Barcelona leder La Liga med tre poeng ned til nettopp Real Madrid og kan med seier skape en liten luke. Ser man tilbake på kampene som blir spilt er det ofte at begge lag scorer minst ett mål, og at kampene er jevne og tettspillende. Disse kampene lever sitt helt eget liv.
På scoringsfronten i La Liga har Real Madrid ett mål mer enn Barcelona på de første 11 kampene, men det er bakover forskjellen er. Barcelona har sluppet inn 12, mens Real Madrid kun har sluppet inn syv mål.
Begge lag stiller med sterke tropper, tross litt skadetrøbbel for store navn på begge sider, ser det ut til at de fleste skal være med. Du kan lese mer om skadesituasjonen her.
Ofte er det fordel hjemmelaget i disse kampene, selv om Barcelona har vært gode og spilt bra fotball på Bernabéu flere ganger tidligere. Du kan lese om de siste fem kampene i Madrid her.
Sist El Clásico endte med seier, mens sist det var på Bernabéu endte det med Real Madrid seier.
Hvem: Real Madrid CF – FC Barcelona
Hva: La Liga runde 12
Hvor: Santiago Bernabéu, Madrid
Når: Lørdag, 21. november kl. 18.15
TV: Viasat Fotball og Viaplay – studiostart 17.30
Studio får besøk av Petter Veland og Morten Langli. Kampen kommenteres av Roar Stokke, og vil du lese mer om hva han hadde å si før kamp kan du klikke deg inn her: