Forhandlingene om en kontraktsforlengelse har begynt.
Munir El Haddadi har fått godt med spilletid denne sesongen som følge av Lionel Messi skade og selv om han ikke har for alvor slått gjennom, så er Barcelona klar til å forlenge hans kontrakt, som utløper om et og et halvt år.
Munirs agent og klubbens sportsdirektør Robert Férnandez har allerede innledet forhandlingene, men spilleren krever mer i lønn før han setter sin signatur på den nye kontrakten, og det er her det står stille nå. Barcelona er på utkikk etter en ny angriper allerede til januar og det kan skubbe Munir lengre bak i køen og derfor kan det se ut som at det står mellom benken i Barcelona og et salg til en annen klubb.
Everton har vist interesse i angriperen og skulle han bli solgt før kontrakten går ut så kan Barcelona få inn nesten 90 millioner kroner for angriperen. Derfor skal situasjonen evalueres, for det ser ikke ut som at klubben er klar til å øke Munirs lønn for øyeblikket.
I og med at Messi har vært ute med skade, har Munir fått mere spilletid enn Sandro. Sandro som i utgangspunktet spiller på venstre siden eller som midtspiss har ikke fått så mange sjanser da Munir kan levere varene på høyre siden, der Messi som bekjent pleier å spille.