Kan dette bety en overgang for den tidligere Barcelona-spilleren?
Jonathan Soriano er fylt 30 år men er en viktig brikke i Red Bull Salzburg, med 100 mål på 115 kamper. Soriano har ingen kamper for Barcelonas A-lag men har 55 mål på 79 kamper for B-laget. Den 30 år gamle spanjolen fikk seg en personlig prat med president Josep Maria Bartomeu under et arrangement denne uken.
Soriano har selv fortalt pressen hva han ville valgt om Barcelona kom på banen med et tilbud til han, han meldte klart ifra at han gjerne vil komme og bidra til laget. Han fikk mulighet til å diskutere dette med Bartomeu da de deltok i det felles arrangementet. Visepresident Jordi Mestre deltok også i praten.
Hva de pratet om er ikke offentligjort med det uformelle møtet kan være med å åpne døren for Soriano, som Enrique har god kjennskap til som trener for Barcelona B. Luis Enrique skal visstnok ønske å forsterke troppen med en erfaren angriper som ikke krever å spille hele tiden. Nolito fra Celta Vigo, Soriano fra Salzburg og van Persie fra Fenerbache er spillere som er nevnt på ryktebørsen.