Etter en skuffende første omgang sørget Neymar og Luis Suarez for seier etter hvilen. Her er vurderingene.
Claudio Bravo: 6 – Et par gode involveringer, men totalt sett så hadde ikke chileneren mye å gjøre på jobb i dag. Ingenting er som en dag på jobb hvor pengene enkelt renner inn på kontoen.
Dani Alves: 6 – En litt rotete kamp av brasilianeren. Flere svake involveringer i første omgang, men jobbet som vanlig hardt. Burde scoret i andre omgang.
Gerard Piqué: 7 – Styrer forsvaret som han skal. Full kontroll i alle situasjoner.
Jeremy Mathieu: 7 – Sammen med sin midtstopperkollega har også franskmannen full kontroll i alt han gjør. Trenger kanskje litt mer kamptrening for å være helt på topp, men en god kamp og burde fått en scoring i første omgang.
Jordi Alba: 7 – Gode involveringer, men ikke like mye med offensivt som han pleier. Likevel ingenting å utsette på katalanerens spill.
Sergio Busquets: 9 – Har han noen gang vært bedre? Blir skrytt opp i skyene kamp etter kamp av Luis Enrique, og det er ikke uten grunn. Eier alt og alle i hver eneste kamp, og assisten til Neymar burde sørge for at inngangspartiet til stadionet bør smykkes med en ny statue.
Sergi Roberto: 7 – En helt ok kamp av «årets signering». Hadde noen forferdelige avslutninger, men når det kommer til arbeidet på banen så var det ingenting å utsette på Sergi Roberto. Var nok en av dem som løp mest.
Andrés Iniesta: 8 – Er i sprudlende form, noe laget trenger før El Clásico. Burde scoret ett mål, men ellers er han svært god i alle faser.
Munir: 8 – Jobber utrolig hardt både offensivt og defensivt. Dribler når han kan, strør pasninger. Begynner å vise hva som virkelig bor i han, og nok en gang skaffer unggutten straffe. Meget godt gjennomført dag på jobb.
Luis Suárez: 7 – Helt grei kamp. Fikk en scoring. Ville kanskje mer enn han fikk til. Absolutt ingen dårlig kamp av angriperen, men nå begynner vi å bli kravstore grunnet formen den siste tiden.
Neymar: 9 (BB) – Soleklart banens beste. Villarreal-treneren sa følgende etter kampen: Neymar er den beste angriperen i La Liga denne sesongen. Jeg er enig. Scorer to flotte mål, og gir straffesparket til Suarez. Er i det samme lekne humøret som ungene i ballrommet på Mc Donalds, og 3-0 scoringen har selv fått Joey Barton til å innrømme at han tok feil av brasilianeren, ref Twitter.
Sandro: Ikke nok spilletid.
Bartra: Ikke nok spilletid.